logo LIVT Tekengebied

Coaches

Sportcoaches met hun eigen specialiteiten

Als je bij LIVT komt sporten, staan er stuk voor stuk professionele coaches en trainers voor je klaar om je te ondersteunen. Elk zijn ze thuis in een bepaald vakgebied en kunnen ze je helpen om specifieke doelen te behalen. Hieronder kan je met elk van hen kort even kennismaken:

Coach Davy en Kim
image ()

Mijn favoriete citaat?

“The best project you’ll ever work on is you” van Sonny Franco.

Davy Mazzucchelli

Ik, coach Davy Mazzucchelli was al van jongs af begeesterd door sporten en oefende me onder andere in tennis, basketbal, badminton en ballet. Ik trok die lijn door in mijn studies en volgde een opleiding Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB).

Waar ik eerst enkele jaren in sales, marketing en de farmaceutische wereld werkte, gaf ik mijn carrière recentelijk een andere wending. Zo volgde ik onder meer een opleiding als internationaal erkende voedingscoach en sloeg ik de handen in elkaar met een aantal topcoaches.

Ik ben erg leergierig en deins er niet voor terug om me continu te blijven bijscholen. Ik neem dan ook geregeld wetenschappelijke literatuur over vetverlies en functionele kracht– en spieropbouw door. Daarnaast verdiep ik me in gedrag en gedragsveranderingen. Al die kennis bundel ik tijdens mijn trainingen om jou het beste uit jezelf te laten halen.

Mijn missie bestaat erin om je zoveel mogelijk te laten bereiken zonder dat je leven daarvan een grote impact ondervindt. Ik maak er immers een punt van om je evenwichtige voedingspatronen bij te brengen die je eenvoudig met je privé– en werkleven kan combineren.

Mijn favoriete citaat? “The best project you’ll ever work on is you” van Sonny Franco.

Kim Mazzucchelli

Een fitnessfanaat en levensgenieter? Dat ben ik, Kim Mazzucchelli, zus van coach Davy. Toen ik tijdens mijn tienerjaren met mijn zelfbeeld én gewicht worstelde, besloot ik daaraan iets te veranderen. In het begin leidde dat idee tot verschillende mislukte pogingen. Denk aan overmatige cardio, verlopen fitnessabonnementen en jojodiëten. Daardoor verslechterde mijn relatie met eten aanzienlijk.

Ik gaf echter niet op en probeerde steeds bij te leren over gezonde voeding en juiste fitnessoefeningen. Toen ik mettertijd ontdekte welke training bij mij paste en effect had, zag ik al op korte termijn progressie. Ook vandaag streef ik nog altijd om de beste versie van mezelf te zijn, zowel op privé– als op professioneel vlak.

Door coach te zijn bij LIVT heb ik van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Alle voordelen die fitness te bieden heeft en de passie die ik voor een gezonde levensstijl ontwikkeld heb, geef ik dus met plezier door aan mijn klanten. Jou écht verder helpen zonder dat je al te grote opofferingen hoeft te doen, dat is waar ik naar streef. Daarbij behoed ik je voor de fouten die ik zelf maakte: hongerdiëten en eindeloze cardiosessies waar je alleen maar ongelukkig van wordt.

Net als mijn broer werkte ik al samen met verschillende topcoaches en school ik me voortdurend bij. Ik verdiep me specifiek in het vrouwelijke lichaam en hoe best een bikini body te verkrijgen. De bikinifitnesscoaches met wie ik in gesprek ging, leerden mij hoe een mooi, slank en sterk lichaam te verkrijgen volgens het befaamde zandloperfiguur. Qua boeken las ik zoal Strong Curves en Glute Lab van Bret Contreras.

Momenteel leg ik me toe op de cursus Personal Training van Menno Henselmans opdat ik mijn officiële certificaat als personal trainer zou behalen. Ik hoop mijn kennis dag na dag in de praktijk te kunnen omzetten en je trots te kunnen laten zijn op je lichaam en op wat dat lichaam allemaal kan!

Coach Kim

Mijn favoriete citaat?

“A healthy mind in a healthy body is also a happy mind”

coach Johan

Mijn favoriete citaat?

“Every story starts by making a decision”

Johan Minnoy

Ik, personal trainer Johan Minnoy, maak samen met de andere coaches deel uit van het team. Van kleins af aan ben ik actief in de sportwereld, aangezien ik uit een erg sportieve familie kom. Zo startte ik op mijn vijfde al met judo, waarbij ik heel wat basisprincipes en –bewegingen onder de knie kreeg. 

Doorheen de jaren oefende ik me in uiteenlopende sporten, van voetbal en fietsen tot tennis en fitness. Waar sporten eerst een doodgewone hobby voor me was, werd het uiteindelijk een obsessie en besliste ik om mijn studies eraan te wijten. 

Met een diploma Bewegingswetenschappen op zak weet ik dus als geen ander hoe ik je kan motiveren en je lichaam in vorm kan krijgen. Het is voor mij een uitdaging om je zowel je sportieve als je levensdoelen te helpen behalen. Daarvoor ga ik uiterst geduldig en nauwkeurig te werk, zonder dat een flauwe mop af en toe mag ontbreken.

Tibo Vandenbrempt

Al van kinds af aan was ik gebeten door verschillende sporten. Krachttraining en paardensport in het bijzonder spraken mij het meest aan. Mijn passie voor sport resulteerde in een fulltime job als personal trainer. Door opleidingen te volgen, heb ik mezelf steeds verder kunnen ontwikkelen. Ik tracht elke klant met onderbouwde trainingen naar zijn of haar doelen te begeleiden. Samen met mijn collega’s bij LIVT wil ik zoveel mogelijk mensen op een kwalitatieve manier helpen.

Tibo Vandenbrempt
Lindsay kopie

Lindsay Van de Velde

Een enthousiaste bezige bij die graag over voeding bijleert? Dat ben ik, Lindsay Van de Velde. Al op jonge leeftijd ontwikkelde ik een passie voor voeding door mee te helpen in de keuken. Tegenwoordig zet ik die passie in om de levensstijl van mensen in positieve zin te veranderen.

Ik kan vanuit ervaring spreken, omdat ik net als zovelen problemen met mijn gewicht ervaarde. Daarom schakelde ik een persoonlijke voedingscoach in die me motiveerde en op weg zette. Datzelfde doe ik nu vanuit mijn coachingpraktijk in samenwerking met LIVT. Daarbij staat een goede balans tussen gezond eten en van lekkers genieten centraal.

Coach Kortrijk

Ons drukke leven valt soms moeilijk met sporten en een gezonde levensstijl te combineren. Ik ben er nochtans rotsvast van overtuigd dat iedereen met de juiste ingesteldheid en begeleiding fit kan worden en blijven. Meer nog: de tijd die je in jezelf investeert, vertaalt zich in meer zelfvertrouwen en een betere rol als ouder, partner of collega. Ik geloof dat we bij LIVT voor veel mensen het verschil maken.

Mijn jeugdervaring in gymnastiek heeft me geleerd waartoe een lichaam allemaal in staat is. De opleiding personal trainer aan het CVO hielp me om mijn kennis en ervaring uit te breiden. In mijn vrije tijd kan je me in de fitness vinden, trek ik vaak mijn loopschoenen aan en speel ik tennis.

Ook voor een stevige wandeling op zondag of een meerdaagse hikingtrail ben ik altijd te vinden. Mijn passie als personal trainer combineer ik met een job aan de Universiteit van Gent. Daar adviseer ik studenten over hun studiekeuze en -voortgang.

image ()

Mijn favoriete citaat?

“The only person you should try to be better than is the person you were yesterday”

Heb je vragen voor een van onze coaches of wil je een trainingstraject bij ons volgen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor verdere inlichtingen.

Onze coaches leren kennen?

Maak vandaag nog je afspraak in onze personal training studio!